“VELDHOVEN PROEFT” NAAR MEER

Een cheque van 2500 euro!  Dit enorme bedrag ontving Stichting Leergeld Veldhoven de Kempen bij de opening van het Leergeldseizoen op 25 september.

Tijdens de bedrijvenavond, de start van de derde Veldhoven Proeft,  waren meer dan 1000 Veldhovense ondernemers present. Velen deden mee met de loterij ten behoeve van Leergeld.
Veldhovenaren konden verder gedurende het proefweekeinde, half september, proeven van de 11.000 gerechten die 10 deelnemende restaurants hadden bereid.

Kristy Bazelmans en Theo Vinken van ‘Veldhoven Proeft’ overhandigden de cheque aan voorzitter Wil van Egmond. Kristy tekende voor de organisatie van het evenement. Zij zit in het 6-koppige bestuur. “Het is een hele klus. We hebben dit jaar ook een ouderenmiddag gehouden.  Alle tenten zijn dan toch al opgebouwd en dus benutten we op deze manier de middag ook” vertelt ze. Voorzitter Vinken vult aan; “We zoeken altijd een goed doel maar zijn  wel kritisch want er zijn tegenwoordig veel goede doelen die in de rij staan maar Leergeld heeft wat ons betreft een goed, betrouwbaar, verhaal”.