Beste inwoners van Veldhoven en Eindhoven,

De inschrijving van onze vereniging voor de Rabobank Clubkas Campagne bij de Rabobank is positief beoordeeld!! Hierbij ontvangen wij als Leergeld Veldhoven en de Kempen de definitieve goedkeuring van de deelname aan de Rabobank Clubkas Campagne van Rabobank Regio Eindhoven.

Ons bestedingsdoel is en blijft onze kinderen

Wanneer er in een gezin geen geld is om een kind te laten meedoen met school- en/of buitenschoolse activiteiten kan Leergeld bepaalde kosten voor het kind betalen. Dit kunnen kosten zijn zoals het lidmaatschap van een vereniging, zwemles, muziekles, kosten voor gebruik van een computer, een fiets om naar school te kunnen, schoolspullen of bijvoorbeeld een bijdrage in de kosten van school gerelateerde reizen.

Wie kunnen er stemmen?

Leden van de Rabobank Regio Eindhoven kunnen stemmen van 27 september 2019 tot 11 oktober 2019. Je ontvangt hiervoor uiterlijk op 26 september een stemkaart per post. Ieder lid mag vijf stemmen verdelen over de clubs die zich hebben ingeschreven.

Waarom niet in de kempen?

Stichting Leergeld Veldhoven en de Kempen houdt kantoor in Veldhoven. Wij hebben geen rekeningen bij de Rabobank de Kempen en kunnen ons daarom daar niet inschrijven als vereniging.

Meer informatie?