Laden Evenementen

Aankomende Evenementen

Evenementen Search and Views Navigation

Zoek Evenementen

Evenement Views Navigation

Evenementen Search

september 2018

Sportmarkt Veldhoven

9 september @ 13:00 - 17:00

De sportmarkt wordt gehouden in het kader van de Veldhovense Sportweek  september. Het doel is het stimuleren van mensen om meer te gaan sporten en bewegen. Naast het kennismaken met velerlei lokale sportverenigingen is ook Leergeld aanwezig. Willen uw kinderen graag sporten maar dat kunt u niet betalen informeer dan bij de stand van leergeld. Zij vertellen u graag of zij u daar bij kunnen helpen door het betalen van de contributie of het verstrekken van diverse sporthulpmiddelen.

Meer weten »

Boerenmarkt Hapert

16 september @ 10:00 - 17:00

Op zondag 16 september is het weer zover. Even terug naar grootmoeders tijd. Het centrum van Hapert is van 10.00 tot 17.00 uur het decor voor een groot aantal ambachten, tentoonstellingen, diverse demonstraties en attracties. De Boerenmert in Hapert is het ultieme Kempische dagje uit in het najaar voor zowel jong als oud, zeker ook voor gezinnen met kinderen. Op de derde zondag in september keert Hapert terug in de tijd en vormt het een beeld zoals het er vroeger…

Meer weten »

Lucifest

30 september @ 10:00 - 17:00

Op de Lucifest markt op 30 september staat de stand van leergeld op het citycentrum ter hoogte van de Bruna winkel. Kom langs voor info of sponsor onze stichting.

Meer weten »
+ Exporteer Evenementen