Winnaar Grote Quiz van Veldhoven geeft € 800,00 weg aan Stichting Leergeld

Winnaar Team Pegbroeken schonk haar prijs in de Grote Quiz van Veldhoven aan Stichting Leergeld Veldhoven de Kempen. Het team bezegelde die schenking met een lekkere slagroomtaart.

Anke Pierik en Eveline Lipsch van Team Pegbroeken leggen uit waarom zij kozen voor Stichting Leergeld. Net als in de Grote Quiz is kunnen meedoen voor kinderen het belangrijkst. Voor steeds meer gezinnen is financieel rondkomen een uitdaging. In die situatie kunnen kinderen niet of nauwelijks aansluiten op binnen- en buitenschoolse activiteiten. De donatie draagt bij aan de mogelijkheid om die aansluiting te behouden.

Gerard Coppens van Leergeld illustreert het belang van de mooie donatie: “Met dit bedrag kunnen we bij voorbeeld een aantal kinderen laten meedoen aan sporten. Ook de warme samenwerking met de Grote Quiz van Veldhoven verdient alle waardering van onze kant”.

Henk Visser legt namens de Grote Quiz van Veldhoven de verbinding tussen Leergeld en de doelstelling van de Grote Quiz: meedoen stimuleren. In de quiz alle Veldhovenaren, hun kinderen in sport en spel.

Meedoen kan in 2023 weer; op 1 april!