Doordat het aantal aanvragen aan en de activiteiten van stichting Leergeld Veldhoven & De Kempen steeds verder toenemen, zoekt Leergeld Veldhoven & De Kempen nieuwe vrijwilligers.

Leergeld Veldhoven & De Kempen is op zoek naar de volgende vrijwilligers:
– intermediairs, die op huisbezoek gaan;
– coördinatoren, die de aanvragen beoordelen;
– administratieve medewerkers, die de aanvragen administratief verwerken;
– vrijwilligers, die hand- en spandiensten willen verrichten.

Passie

Leergeld Veldhoven & De Kempen zoekt voornamelijk mensen die een passie hebben om anderen te helpen. Mensen met een goede opleiding en een met een gezond boerenverstand, die bij willen dragen om kinderen in armoede te helpen. Daarbij wordt gedacht aan:
– Mannen en vrouwen die net met pensioen zijn gegaan (67+’ers);
– Herintreders op de arbeidsmarkt. Het is een pre als je als vrijwilliger hebt gewerkt, wanneer je weer werk gaat zoeken. Stichting Leergeld Veldhoven & De Kempen kan hierbij helpen;
– Mensen die van hun werkgever een aantal uren worden vrijgesteld om vrijwilligerswerk te doen (duurzaam ondernemen);
– Studenten die een stage opdracht binnen stichting Leergeld Veldhoven & De Kempen willen doen.

Centraal

Leergeld Veldhoven & De Kempen telt op dit moment zo’n 55 vrijwilligers die het samen mogelijk maken dat alle kinderen in Veldhoven en de Kempen kunnen meedoen in de huidige maatschappij. Ze zorgen voor een veilige en gezellige werkomgeving waar eigen initiatief zeer op prijs wordt gesteld, waarbij het kind centraal staat. Want elke kind heeft rechten, maar niet ieder kind krijgt deze. De rechten van een kind zijn vastgelegd in de uitgangspunten van de Verenigde Naties.

Voor kinderen van 0 – 18 jaar kan Stichting Leergeld betekenen dat zij mee kunnen doen. Door de directe schoolkosten, fiets, laptop, smartphone te vergoeden.­­­ Elk kind krijgt de gelegenheid gratis zwemdiploma A en B te behalen. Verder kan de contributie van een sport of culturele activiteit, en de daartoe behorende attributen, worden vergoed.
Aanmelden en meer info: info@leergeldvdkchantal@leergeldvdk.nl en/of telefoonnr: (06) 12. 880.601.