Een persoonlijk bedankje aan alle Supporters die op ons gestemd hebben. Bedankt voor jullie stemmen! Dankzij deze support kunnen we als stichting Leergeld veel kinderen ondersteuning bieden zodat ze mee kunnen doen, en niet langs de zijlijn staan.

De Opbrengst in 2020 is

€ 1064,19


Namens De Schalm zetten wij ons in voor deze clubactie. Op maandag 7 december organiseren wij een middag voor ouderen om hen een veilige, maar vooral leuke middag te bezorgen. Deze middag zal in de vorm zijn van hoe wij afgelopen zomer ons concept ‘Smaak en Vermaak’ hebben gepresenteerd. Hierbij krijgen de ouderen een programma aangeboden waarbij zij kunnen lunchen aan verschillende tafels in onze grote zaal, met daarnaast amusement in de vorm van een optreden van een bekende artiest. 

Wij zijn ons ervan bewust dat deze mensen een risicogroep zijn in verband met de pandemie. Toch zijn wij ervan overtuigd dat juist deze groep extra aandacht verdient in deze tijden. Tijdens hun bezoek zorgen wij er dan ook voor dat alles volgens de richtlijnen verloopt. Handen desinfecteren bij binnenkomst en de bezoeker op gepaste afstand naar hun stoel begeleiden zijn hier voorbeelden van.