Laatste nieuws

Hieronder vind je het laatste nieuws over onze activiteiten, acties en mijlpalen van onze organisatie.

niet van toepassing


Verantwoording 2023

Leergeld Veldhoven en de Kempen publiceert ook dit jaar weer ons jaarverslag en voor het snelle overzicht is een infographic samengesteld.

Schoolpakketten komen weer

Net als vorig jaar gaan we het aanvragen van de Schoolpakketten weer via een webformulier op de website doen. Momenteel zijn we hard bezig om dit formulier te maken. We doen er alles aan om het formulier nog makkelijker te maken dan vorig jaar. Uiterlijk woensdag 5 juni zal het formulier voor het aanvragen van Schoolpakketten op de website staan. Nog even geduld hebben dus …

Efteling: Kaartjes verzonden

In een eerdere Nieuwsflits was het al te lezen, op 1 december 2023 is de samenwerking tussen de Efteling en Stichting Leergeld Nederland officieel van start gegaan!

Ontmoet de vrijwilligers!

Vele activiteiten mogen bekostigen

Mooie donatie van het Veldhovens Mannenkoor voor Leergeld.

‘Veldhovenser dan dit wordt het niet’ zei de voorzitter van het Veldhovens Mannenkoor in zijn openingswoord op zondag 10 december in de Ceciliakerk in Veldhoven-dorp.

Benefiet Kerstconcert

Op zondag 10 december organiseren het Veldhovens Kamerkoor, Veldhovens Muziek Korps en het Veldhovens Mannenkoor een concert in de H. Caeciliakerk in Veldhoven Dorp. De opbrengt zal ten goede komen van Stichting Leergeld Veldhoven & De Kempen. Zorg dus dat je erbij bent.

Geboden hulp t/m
1 september 2023

Armoede Fonds verrast Clémence van Leuven

Schoolpakketten 2023-2024