Het complete aanbod

niet van toepassing

Je kunt hulp aanvragen voor activiteiten op het gebied van school, sport, cultuur en welzijn. Dit zijn de categorieën waarvan we het erg belangrijk vinden dat een kind eraan deel kan nemen. Naast de schoolactiviteiten die kosten met zich meebrengen, zoals gymkleding, een laptop, maar ook bijvoorbeeld een fiets; zien we ook dat sport, cultuur en welzijnsactiviteiten belangrijk zijn voor een kind om deel te kunnen nemen. Denk bij de laatste categorieën bijvoorbeeld aan sportkleding, contributie, kleding etc.

Wil je iets aanvragen wat niet op de lijst staat? Overleg dan even met ons. We proberen zoveel mogelijk aan je wensen tegemoet te komen. Per jaar is een vast bedrag beschikbaar per kind. Je kan dus meer aanvragen doen, maar altijd binnen een budget.

We betalen altijd rechtstreeks aan de school, club of vereniging. Wij kennen vergoedingen toe vanaf de datum van je aanvraag. We vergoeden dus geen kosten achteraf. Wel zul je voor bepaalde vergoedingen een tegoedbon krijgen die je dan bij met name genoemde leveranciers kunt inwisselen voor beoogde producten. Je kan dus het beste eerst je aanvraag indienen, voordat je jezelf inschrijft bij een club of vereniging.

Filter hier wat je zoekt: