Mooie donatie van het Veldhovens Mannenkoor voor Leergeld.

niet van toepassing

‘Veldhovenser dan dit wordt het niet’ zei de voorzitter van het Veldhovens Mannenkoor in zijn openingswoord op zondag 10 december in de Ceciliakerk in Veldhoven-dorp.

Het koor gaf daar, als initiatiefnemer, samen met het Veldhovens Muziekkorps en het Veldhovens Kamerkoor een concert waarvan de opbrengst bestemd was voor Stichting Leergeld.

Op 29 januari j.l. waren vertegenwoordigers van de drie muziekgezelschappen aanwezig in de Veldwijzer om de opbrengst te overhandigen aan Leergeld.

Wim Biezemans van het Mannenkoor maakte bekend dat er door de inspanning van veel leden van het koor en door donaties van de aanwezige bezoekers en bedrag kon worden gedoneerd van €.2000,-

Voorzitter Angela van Gerwen van Stichting Leergeld nam de cheque in ontvangst en dankte de drie verenigingen voor een hele mooie, muzikaal hoogstaande, middag en natuurlijk voor de fantastische opbrengst waarmee weer een groot aantal kinderen kan worden geholpen.

Van links naar rechts:  Elke van den Berg (Kamerkoor), Angela van Gerwen, Hanco Sinke (beiden Leergeld), Wim Biezemans, Wil Goudsmit (beiden Mannenkoor), Ad Vialle (Muziekkorps).

Van links naar rechts:

Elke van den Berg (Kamerkoor), Angela van Gerwen, Hanco Sinke (beiden Leergeld), Wim Biezemans, Wil Goudsmit (beiden Mannenkoor), Ad Vialle (Muziekkorps).