Schoolpakketten 2023-2024

niet van toepassing

De schoolvakanties staan weer voor de deur. Jij denkt natuurlijk nog niet aan de eerste schooldag na de vakantie, maar wij van Leergeld Veldhoven & De Kempen zijn al wel bezig met het nieuwe schooljaar. Als je weer naar school gaat heb je weer leermiddelen nodig, zeker als je voor het eerst naar het vervolgonderwijs gaat.

Heb je geen rugzak om je boeken mee te nemen naar school of moet je zelf een laptop of iPad aanschaffen voor jouw studie?

Stichting Leergeld Veldhoven & De Kempen stelt ook dit jaar een cheque beschikbaar waarmee schoolartikelen kunnen worden aangeschaft voor kinderen die naar het voortgezet onderwijs gaan: praktijkonderwijs, vmbo, havo, vwo of mbo.

Het aanvraagformulier kan online worden ingevuld via https://www.leergeldveldhovendekempen.nl/schoolpakketten-2023-2024 (ctrl en tegelijkertijd linkermuisknop indrukken). Mocht het online niet lukken, dan kun je bijgevoegd aanvraagformulier invullen en opsturen. Als je voor meerdere kinderen een schoolpakket aan wilt vragen, vul dan voor elk kind een apart formulier in.

Nadat we de aanvraag hebben ontvangen, sturen we een digitale cheque waarmee de schoolartikelen kunnen worden aangeschaft. Op de cheque staat een bedrag dat naar eigen inzicht besteed kan worden aan de schoolartikelen. De cheque is eenmalig te gebruiken bij een van de deelnemende winkels (te vinden op het aanmeldformulier).

Er zijn twee verschillende cheques: één voor de kinderen die naar het eerste schooljaar gaan en één voor kinderen in de schooljaren erna. Via de school is een lijst met benodigde schoolartikelen uitgegeven. Als je die niet hebt ontvangen, kun je die bij de school opvragen.

Voor de overige schoolkosten, zoals sportkleding, boeken, materialen e.d. stuurt de school een rekening naar de ouders. Deze kan bij Stichting Leergeld Veldhoven & De Kempen ingediend worden. Die aanvraag wordt dan door ons beoordeeld, en na goedkeuring, betaald.

Stichting Leergeld Veldhoven & De Kempen stelt voor leerlingen van het voortgezet onderwijs een iPad of laptop beschikbaar. Als je die nog niet hebt, kun je dat op het aanvraagformulier (zie bovenstaande link) aangeven.

Voor kinderen vanaf groep 8 stellen wij een smartphone ter beschikking, voorzien van een startpakket met prepaid card van € 7,50, daarna is het voor eigen rekening. Je ontvangt een Overeenkomst met nadere details bij de smartphone.

Mochten er nog vragen zijn, neem dan contact met ons op. We zijn telefonisch te bereiken op 06-12880601 op dinsdagochtend en vrijdagochtend tussen 9.00 en 12.00 uur of bereikbaar via de e-mail op info@leergeldvdk.nl