Win-win voor Leergeld op Pinkstermarkt Reusel

niet van toepassing

Tijdens de drukbezochte Pinkstermarkt in Reusel waagden veel bezoekers vorig weekend een gokje bij de informatiekraam van Stichting Leergeld Veldhoven & De Kempen, waar jong en oud het aantal kralen in een grote glazen pot mocht raden. Deze actie had een heel goed doel: ervoor zorgen dat elk kind kan meedoen, zonder aan de zijlijn te staan.

Na telling bleken er precies 775 kralen in de pot te zitten.

Een aantal dat niemand exact wist te raden, maar Annie Rossiau en Axel Goorman, die beiden op 777 kralen zaten, kwamen toch wel héél dicht in de buurt. Zij werden dan ook gezamenlijk uitgeroepen tot winnaars van de Leergeld Pinkstermarkt Kralenpot 2024. De prijzen werden uitgereikt door Loes van den Borne, bestuurslid van de gemeente Reusel-De Mierden, van Stichting Leergeld Veldhoven & De Kempen. Naast Annie en Axel vielen nog vele anderen in de prijzen, waaronder Saar van Berkel, Dienna Bierens, Daan Bontjer, Zoey van de Brande, Vik Bruininx, Richard Cox, Ralph Eberson, Lenne van Eertwegh, Ivonne Gijbels, Puk Graat, Ria Hendrikx, Lynn Kaethoven, Tess Kennis, Jamie van Kessel en Irma Roest.

Wij zijn Bakkerij van Heeswijk, DA Levens, Honk4 woonaccessoires, Leo Wijnen Juwelier, Only for Men, Silence Totaal Cosmetique, Ter Horst Mode, The Bakery, TUNSenzo en XO Fashion erg dankbaar voor het beschikbaar stellen van de mooie prijzen, die onze bezoekers konden winnen.

Maar onze bezoekers waren niet de enige die wonnen tijdens de Pinkstermarkt. Ook Leergeld viel in de prijzen, want zij mochten een nieuwe vrijwilliger verwelkomen, een waardevolle aanwinst voor de organisatie.

Nieuwe vrijwilligers zijn altijd welkom en krijgen passende taken met de nodige ondersteuning en begeleiding. Wilt u meer weten over Stichting Leergeld Veldhoven & De Kempen?


Vul hier uw eigen inhoud in.