Doe mee als partner

niet van toepassing

Als partner van Leergeld Veldhoven & De Kempen geef je kinderen direct uitzicht op een beter bestaan. Met jouw steun kunnen wij onze programma’s uitbreiden en meer kinderen laten meedoen. Daar heb ook jij voordeel bij. Een partnership komt van twee kanten, vinden wij bij Leergeld Veldhoven & De Kempen. Wij vullen dit partnership dan ook graag, samen met jou, zo waardevol mogelijk in. Lees meer over de voordelen voor jouw bedrijf.

Zo steun je Leergeld Veldhoven & De Kempen:

Financiële sponsoring

Kinderen laten meedoen kost geld. Jouw bedrijf kan het bereik van Leergeld Veldhoven & De Kempen vergroten met een structurele financiële bijdrage. Maak uitbreiding van onze activiteiten mogelijk, en geef nieuwe initiatieven een kans. Word sponsor van Leergeld Veldhoven & De Kempen.

  • Neem contact met ons op via mail coordinator.veldhoven@leergeldvdk.nl als je meer wilt weten over een partnership met ons en de voordelen voor jouw bedrijf
  • Doneer direct
  • Of neem contact op, via de gegevens rechts op deze pagina

Leergeld ambassadeur

Ook op persoonlijke titel kan je jezelf inzetten voor Leergeld Veldhoven & De Kempen. Deze samenwerking van mensen uit het bedrijfsleven levert op eigen wijze een bijdrage aan de doelstellingen van Leergeld Veldhoven & De Kempen.
Neem contact met ons op als je meer wilt weten over het Ambassadeurschap van Leergeld Veldhoven & De Kempen.

Doneer in natura

Wij maken het verschil dankzij het feit dat wij uitsluitend werken met vrijwilligers, waardoor elke euro die wordt gedoneerd ten goede komt aan de ontwikkeling van de kinderen. Leergeld Veldhoven & De Kempen houdt de kosten zo laag mogelijk om zoveel mogelijk kinderen te kunnen laten meedoen. We kijken dan ook graag samen met jou welke producten of diensten van jouw bedrijf hieraan kunnen bijdragen.
Neem contact met ons op via coordinator.veldhoven@leergeldvdk.nl als je in navolging van Simac, Market-it en BuddyBuy concreet wilt bijdragen in natura.

Eigen initiatief

Leergeld Veldhoven & De Kempen staat altijd open voor nieuwe en creatieve ideeën. Continue innovatief zijn en veel samenwerken is de basis van van onze vrijwilligersorganisatie. Dus als je net als Museum ’t Oude Slot en Bakkerij Van Heeswijk een goed idee hebt dan werken we graag samen om dat uit te voeren. Tenslotte blijven we partners.
Neem contact met ons op via coordinator.veldhoven@leergeldvdk.nl als je een idee hebt waarmee Leergeld Veldhoven en De Kempen nog meer kinderen kan laten meedoen.

Acties en evenementen

Maak jouw medewerkers bewust van het werk van Leergeld Veldhoven & De Kempen, en zorg ervoor dat ze trots zijn op de samenwerking. Organiseer een actie! Leergeld Veldhoven & De Kempen denkt graag met je mee over de organisatie van jouw kick-off, teambuilding, personeelsuitje of ander evenement.
Neem contact met ons op via coordinator.veldhoven@leergeldvdk.nl als je in navolging van Basisschool De ToermalijnSupermarkt Andre en Joyce van Reijen en Houthandel Gooskens op deze manier wil bijdragen.